Ontmoetjekeuze

KIES met je HART! Je VERSTAND is om keuzes te begrijpen, niet om ze te maken.

We beslissen vaak op grond van rationele overwegingen. Rationele gemaakte besluiten zijn logisch. Ze zijn met argumenten te verdedigen en in veel gevallen gedreven door verwachtingen van anderen. Een beslissing is te begrijpen en voelt daarom vaak comfortabel.

Maar toch merken we soms plotseling,  dat oplossingen te veel gemaakt vanuit ons hoofd niet meer werken.  Hoe weet je dan wat echt bij je past?

Ontmoetjekeuze helpt bij het maken van keuzes in je loopbaan en in je leven vanuit het gevoel, vanuit je hart.  Een dergelijk gemaakt besluit komt van binnenuit. Er zijn geen argumenten om de keuze te verdedigen. Het enige argument is dat het recht doet aan jou. En als dat het geval is dan klopt het. 
En natuurlijk komt ook het hoofd en de ratio erbij, maar dan past wat je doet bij jou.

Ik help je weer te gaan voelen wat je wilt. ‘Kies-pijn’ en ‘keuze-stress’ kun je dan achter je laten.  Ik help je bij het verkrijgen van kracht om overtuigd van jezelf en met plezier jouw stappen te zetten. En ik help je met een concreet plan, om te komen waar jij wilt.  

Hartelijke groet, Coos

Voelen wat je wil.
Inzicht in jouw mogelijkheden
Keuzes die recht doen aan jou.
Kracht om overtuigd van jezelf en met plezier je stappen te zetten.
Je krijgt helderheid over waar je nu staat.
Jij gaat doen wat voor jou belangrijk is.
Je hebt een concreet plan in handen om te komen waar jij wilt zijn.

Toe aan het maken van nieuwe keuzes, of heb je vragen?

Wil je met mij werken of ben je nieuwsgierig? Vraag een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan of neem contact op. Je kunt dat doen door hier je gegevens in te vullen of mij direct te bellen.