Ontdek je vragen, durf te dromen.

Coaching voor professionals

Ontdek je vragen, durf te dromen

Dit coachingstraject geeft antwoord op allerlei vragen en dilemma’s waar je als mens en medewerker  tegenaan kunt lopen. Er zijn verschillende redenen om voor zo’n traject te kiezen. Wellicht ben je benieuwd hoe je jouw talenten meer kan inzetten binnen je werk. Misschien wil je meer regie krijgen in je huidige functie. Mogelijk stap je telkens in dezelfde valkuilen en zoek je naar een oplossing om dit te voorkomen. Hoe kun je werk en prive combineren, beter dan nu het geval is. Kortom, de vragen, gerelateerd aan je functie, aan je vak en aan jou als persoon, kunnen zeer divers zijn.

Ik begeleid jouw eigen ontdekkingstocht

Als gecertificeerd MMS coach ben ik gespecialiseerd  in het begeleiden bij keuzes en plannen die passen bij wie je bent en wat je wilt doen.  De coaching bestaat uit gesprekken op basis van gelijkwaardigheid. Ik leer je geen trucjes. Gedragsverandering begint met zicht krijgen op jezelf zodat je leert hoe het anders kan, passend bij jou en bij de organisatie. Daar ondersteun ik je bij.

Het coachingstraject begint met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek  inventariseren we de vraagstukken waaraan jij wil werken en welke doelen je wil bereiken. We onderzoeken natuurlijk of er een klik is. Als we die beiden voelen en jij kiest voor mijn coaching, nemen we een volgende stap.

Meer innerlijke kracht en zelfvertrouwen

Ik ben niet de coach die alle antwoorden voor jou heeft klaarliggen. Oplossingen en antwoorden van iemand anders zijn namelijk niet jouw oplossingen en antwoorden. Het is mijn taak en specialisme jou naar je eigen antwoorden en oplossingen te leiden. Alleen die zijn echt passend en werkend. Zo ervaren mijn cliënten het ook. Door deze manier van werken worden resultaten makkelijker en met minder energie bereikt. Je zal ervaren dat je zelfvertrouwen toeneemt en daarmee ook jouw innerlijke kracht en de effectiviteit van jouw handelen.

Het is altijd een geheel van persoonlijke en professionele vraagstukken: het een staat zelden los van het ander. We gaan kijken welke invloed persoonlijke aspecten hebben op jouw professionele functioneren. En andersom, welke keuzes je daarin wil maken. Daarbij zullen we gebruik maken van thuiswerkopdrachten. 

Voor een optimale ondersteuning kun je me ten allen tijde tussen de sessies door mailen of bellen.

Ik zorg ervoor dat jij op koers en in beweging blijft zodat je de stappen kunt zetten waarvoor je bij mij bent gekomen.