AANMELDEN BIJ MIJ KAN VANAF 1 OKTOBER
gratis ontwikkeladvies vanaf 1 december '20
voor werkenden en werkzoekenden

Wie kan er deelnemen

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf weer vanaf begin december 2020 een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit ontwikkeladvies, inclusief zzp’ers en zelfstandig ondernemers. Daarmee krijgen mensen zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn.

Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Als je dit wilt wacht dan niet te lang met je aanmelden en wees er snel bij. 
Het aantal subsidies is beperkt. 

Regie nemen op de eigen loopbaan

Voor velen is het best een uitdaging om fit, vitaal én met plezier aan het werk te blijven tot de (oplopende) pensioenleeftijd is bereikt. Dit kan je op een gegeven moment parten gaan spelen.

  • Heb je een eenzijdig arbeidsverleden;
  • Ben je uitgekeken op het werk zelf;
  • Heb je te kampen met gezondheidsklachten en denk je dat je je werk niet veel langer meer kunt volhouden of niet meer in de huidige vorm kan uitvoeren;
  • Verwacht je ontslag door economische teruggang…. 

Dan is het goed om regie te gaan nemen over je eigen verdere leven waar je loopbaan een groot deel van uitmaakt.  Daarom wordt je de mogelijkheid geboden om met een professionele loopbaancoach na te denken over je loopbaan en wat je kunt doen om ook de volgende fase van je werkzame leven zinvol en met succes in te vullen. Zorg dat je tijdig voorbereid bent om een nieuwe stap te zetten,  mocht dat onverhoopt nodig zijn. Dat geeft houvast, handvatten en rust. Het ministerie subsidieerd dat.

Het advies is om tijdig en structureel aandacht te schenken aan de eigen ontwikkeling.

Ja, ik wil gratis ontwikkeladvies

NL LEERT DOOR REGELING

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid kunnen werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden een beroep doen op tegemoetkoming voor ontwikkeladvies en scholing: de NL leert door regeling!

Met ingang van 1 december kun je kosteloos gebruik maken van deze regeling! Ook hoef je er geen andere stappen voor te nemen dan tijdig  contact met mij op te nemen. Contact opnemen kan vóór 1 december.

Houd deze site in de gaten. Zodra er meer bekend is kun je erover lezen op deze site. Via de button hieronder informatie ontwikkeladviestraject kun je lezen wat je kunt verwachten van het traject.

Toe aan het maken van nieuwe keuzes, of heb je vragen?

Wil je met mij werken of ben je nieuwsgierig? Vraag een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan of neem contact op. Je kunt dat doen door hier je gegevens in te vullen of mij direct te bellen.