ideale dag

Vraag je jezelf wel eens af….?

Waarom doe je wat je doet? Hoe zou een ideale dag er voor mij uitzien?  Ben ik tevreden met mijzelf? Wil ik het werk op de manier doen waarop ik het nu doe? Zou ik dingen thuis, op mijn werk of in mijn leven willen veranderen?

Dat soort vragen komen vast wel eens bij je op. Ze blijven misschien ergens hangen zonder dat je er echt een antwoord op hebt. Dit zijn ingrijpende vragen als je ze serieus zou nemen. Want misschien gaat er dan wel echt iets veranderen. Iets waar je aan gewend bent. Wil je dat wel? Bovendien…, zo slecht gaat het ook weer niet. Op een bepaalde manier is het best comfortabel, je leven van nu. Het leven gaat zijn gangetje. De dagen, weken en jaren verstrijken vanzelf, ze vliegen voorbij tot aan….? Ja, tot aan wat….. je pensioen?
En heb je dan gedaan wat je had willen doen? Of moet het dan nog gebeuren?

VRAAG JE JEZELF WEL EENS AF…
Waarom ben ik hier? Waarom sla ik geen andere weg voor mijzelf in, nu op dit moment? Dat zou toch veel fijner zijn. Wat houdt mij tegen? Waarom zou ik weg lopen voor groei, voor passie en levendigheid in mijn leven. Waarom leef ik dit leven?
Om mijn tijd en leven in te ruilen voor de zekerheid van een vast salaris en een baan waar ik op dit moment niet echt blij van word?  Om iedere dag extra vroeg van huis te gaan om de files voor te zijn? Om 3 weken op vakantie te mogen en daar een heel jaar naar uit te kijken?  En om van negen tot vijf te werken zodat ik mijn hypotheek en/of huur kan betalen? Als dit jouw situatie en jouw pad is, je je er gelukkig bij voelt en je wilt dit voortzetten, klik dan op “hier vind ik mijn weg”.

WAT WIL IK ECHT?
Het maakt niet uit wat je nu achter de rug hebt. Je leeft immers nu en je kunt op ieder moment in je leven kiezen voor een andere toekomst. Je kunt kiezen voor werk waar je blij van wordt. Voor een andere blik op jezelf, voor mogelijkheden waar je nog niet aan gedacht had, voor meer geluk en een leven dat meer vervuld. Je kunt je leven écht gaan leven volgens jouw waarheid. Daar hoef je ook echt je werk niet voor op te geven als je dat niet wilt. Het kan, maar hoeft niet. Het gaat er om dat je vorm geeft aan dat wat je werkelijk zou willen doen in je leven. Als je kiest voor een toekomst die je de vervulling biedt die je jezelf zou wensen,  klik dan op “Dit is wat ik wil’ en neem regie over je eigen leven.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.